Tuesday, May 11, 2004

insaf aku pasai duniawi....

tadi pi LINUX Exhibition kat.. Hotel Istana.. aku ingat banyak ler company yang participate bukak booth.. ada 8 ketui ajer.. sedih betul..
2 dari Malaysia... selebihnya dari Singapura...

yang paling best adalah pi join sekali conference tu.. tapi nak masuk conference kena bayar... tu yang sedih tu.. kalu murah.. boleh jugak pow duit member... tapi satu kepala RM 499........ pergh... baik gi PULAU TIOMAN ker.. PULAU KAPAS KER........ baru-baru ni.. pi ngan member semua, pulau kapas.. ada lebih kurang 9 biji MPV .. kat 50 orang jugak.. baru RM 50 satu kepala..... ni kan pula RM 500 satu kapla..

banyak yang join... company hantar.. x per ler.. aku sapa nak hantar.. kaki aje teman aku pi.. hehehehe.. tgh2 dok belek.. leaflet.. perasan pulak si Labu.. member dulu...... tapi budak Sains Komputer... sekarang buat tesis kat Telekom... power giler mamat tu.. borak2 ngan dia kejap..
rupa-rupanya telekom ada ambil pengambilan bulan 6 ni.. ada harapan kut.
hehehehe..

malam tu pi MATIC.. tgk teater... ari ni tajuk pasai.. "Engkau dan aku...milik Tuhan" dari Pertubuhan Teater Sanggar Karya.. wa kali ni mmg x ngantuk... cerita pasal kematian... kali ni memang jiwa aku x sepi.. x macam sebelum tu... DIA YANG SEPI... termasuk ler aku yang terlelap.. hehehe

No comments: