Friday, May 14, 2004

ari ni lepak ngan member...

waa dari pagi sampai tengah hari buat NFS... Network File Sharing..
sebab aku nak design satu tempat dimana kita panggil Storage Server.. dan guna Linux..
dan semua PC yang sambung ngan dia dalam LAN.. guna Windows...

buat punyer buat.. asyik dok x menjadi ajer.. pening kepala member tu kejap.... aku lagi ler terikut pening jugak..... tapi yang silap kami test satu PC ajer Windows.. dan satu lagi Linux.. sepatut nya buat 2 PC linux.. nak tgk boleh tak... dia orang tu communicate each other.....

kepala dah pening..... so projek tu tertangguh ler dulu.. hehehehe malam ni nak main futsal... sebab lemak dah naik.. 2 milimeter padu di bahagian perut.. mintak2 nanti lemak tu semua hilang sebanyak 20 milimeter padu malam ni... hehehehe

oooooo.. baru dapat..... kemungkinan Samba Services.. Configuration dia lari kut...
x per..... aku akan dapat jugak.... x kan kemana benda tu.. sebab kita yang buat dia..

No comments: