Tuesday, May 04, 2004

ari ni ada catering rumah TOH PUAN.. org2 kaya trganu kut

waa bangun lewat... semayang subuh pun 7.05.. ini orang panggil subuh bapok gajoh... hehehe.. penat maa.. semalam travelling dari perak... lepas tu layan mamak lagi kat puchong.. pergh penat giler... perut pulak buat hal... ni mesti pasai nasi paprik kat warung semalam....

dalam kul 10 pi ler rumah auntie.. sebab dia caterer full time... pi ler tolong angkat barang.... rupa2 nya anak dia kawin.. tapi ari ni.. utk sedara mara sahaja.. esok pulak dia buat kat dewan perdana felda.. pergh memang kaya betul... tanyer anak dia lelaki baru berumur 24 tahun... ler satu bacth lagi..... semalam classmate... ari ni satu kampung pulak... hehehehehe

lepas semua dah siap.. meja pun dah susun.. skirting pun dah pasang... tinggal letak lauk saja.. paling x best.. kenduri jenis makan hidang ni... memang malas ler.. kan senang buat buffet ajer... x yah ler orang hantar2.. malas betui ler.. selamat ler aku x kena jadi macam penanggah... tukang hantar kesana-kesini... biasa orang lama tukang monitor ajer ler... hehehehehe

waa kul 3 baru habih... lepas tu.. sorang cousin pulak ajak lepak kat kedai mamak can cerita pasal PC dia... waa penat wooo.. selamat orang banjer.. pi jugak ler.. hehehehe.. jgn di tolak orang banjer ni.. .. lepak kat 223... rupanya ada satu watung baru bukak.. jual sizzling mee.. ok jugak tu.. nanti boleh pekena.. hehehehe.. perut dah kenyang.. x best kalu makan... ingat sunnah nabi... makan biler lapar.. berhenti SEBELUM kenyang..
hehehehehe

kul 4 balik rumah tidurrrrrrrrrr sebab penat giler... driving dari perak pun x hilang lagi penat.....

No comments: