Tuesday, May 25, 2004

ari ketiga

bangun awal dalam 6.35 macam tu.. ada uncle ajak pi memancing.. tapi macam mana nak buat.. mata mengantuk lagi.. dia orang pi... aku sambung lagi tidur.. kul 9 macam tu dia orang balik.. lepas tu kami semua bersiap utk mandi kali terakhir.. sebab nak kena check-out 12.30 tgh hari maaa.. kali ni mandi puas2 tapi x de adegan2 yang berani mati punyer.. sebab letih semalam x habis lagi..

balik2 dari swimming pool... terus melepak.. ingatkan nak tidur... tapi x boleh tidur pulak... layan ler TV.. sambil mengacau orang.. itu nama nya x de keje.. hehehehe
lepas tu berkemas semua barang supaya x de yang tinggal...... nak makan tengah hari.. lepas tu dok lepak lagi.. sambil tunggu semua berkemas.. jam 1 lebih kami semua kuar.. dan BABAi.. TANCO...

kali ni jalan baik kami ikut LUKUT.. boleh tembus SEPANG.. dan boleh ikut jalan belakang ELITE... utk tembus SUBANG.... on the way, x de apa yang menarik... cuma ada DURIAN tu aje yang menarik.... tapi dia orang jual mahal ler.. satu longgok RM 10 semua kecik2 .. ni rasa nya macam nak buat trip ke TAPAH ni.. makan durian sampai tergolek.....

sampai PJ kat pukul 6.00 macam tu.. semua dah lepak dah...

No comments: